Фото без опису

Вихованці вокального гуртка  Демидівського Будинку творчості школярів Демидівської селищної ради взяли участь в обласному конкурсі сучасної естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА ОНЛАЙН» організатором проведення якого є Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних закладів у Рівненській області.  Конкурс проходитиме впродовж квітня-червня 2020 року.

Дует у складі: Інни Полуян та Петра Хмарука виконали пісню «Тополя» сл. Т.Г. Шевченка, керівник Т. Погранична.

Метою проведення конкурсу є підтримка талановитих дітей та молоді, культурне та естетичне виховання підростаючого покоління, пошук нових талантів, створення творчої атмосфери для обміну досвідом серед учасників конкурсу та їх керівників.

Основними завданнями конкурсу є: популяризація сучасної  естрадної  пісні як  засобу  естетичного  виховання  та  організації  дозвілля; створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості; підвищення художнього рівня та виконавської майстерності учасників і керівників колективів.

Адже пісня займає значне місце в нашому житті і є могутньою надихаючою силою для кожного з нас. Насолода піснею – це шлях до внутрішнього вдосконалення кожної особистості в ім’я добра і краси, миру і щастя на Землі.

 

Л. Гусаревич,

директор Будинку творчості школярів