Фото без опису

З перших днів оголошення карантину багато викладачів вважали що дистанційне навчання неможливо організувати у мистецькому закладі. Але вже зараз більшість викладацького складу переконалися на практиці, що все можливо, якщо є бажання працювати. Звісно, прийшлось опрацьовувати різні освітні платформи і тепер роботу викладачів важко уявити без Zoom та Google classroom. Індивідуальні та практичні онлайн-заняття проводилися в групах Viber, Skype, Telegram. Провівши аналіз результативності освітнього процесу у формі дистанційного навчання, можна зробити висновок, що більшість учнів нашого закладу з розумінням віднеслися до вимог сьогодення- навчалися самі і одночасно допомагали нам, викладачам, освоювати роботу з гаджетами в освітньому процесі. Згідно плану роботи школи в травні були проведені академконцерти дистанційно.

Під час карантину і дистанційного навчання викладачі активно займалися підвищенням кваліфікації на різних освітніх платформах, брали участь у конференціях, за що отримали сертифікати та свідоцтва. 

Фото без опису

Дякуємо викладачам, учням та їх батькам за наполегливість до освоєння нових методів навчання, творчість та винахідливість. Бажаємо всім здоров'я!!! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису