Фото без опису

День вишиванки – відносно нове народне свято, яке покликане сприяти єдності і культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу.

З метою збереження українських цінностей та їх популяризації серед молоді та населення Демидівщини, до Дня вишиванки, для тих, хто зберіг старовинні родинні сорочки, Демидівська селищна рада оголошує онлайн виставку-конкурс «Бабусина вишиванка».

Якщо у скрині бабусі ви знайшли красиву вишиванку, або ви власник чи власниця цієї сімейної реліквії то неодмінно робіть та надсилайте фото на адресу dem_s_rada@ua.fm або в приватні повідомлення нашої Facebook сторінки до 25 травня 21:00 год.  

Приймаються фото вишиванок від 1970 року до найдавніших часів. До фото долучайте історію своєї вишиванки, походження та приналежність. ВАЖЛИВО: у повідомленні також вказуйте прізвище, ім’я, по-батькові та номер телефону.

 

Усі світлини будуть опубліковані на нашому офіційному сайті та сторінці у Facebook. Переможця конкурсу ви обиратимете самі ним стане автор фото із найбільшою кількістю вподобань.  Підведення підсумків онлайн виставки-конкурсу «Бабусина вишиванка» відбудеться  26 травня о 18:00 год.

Чекаємо на ваші фото!