Фото без опису

ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

інформує:

 

22.04.1998 року Указом Президента України на базі колишнього Головного управління виконання покарань МВС України було утворено Державний департамент України з питань виконання покарань як центральний орган виконавчої влади, на який покладено функції щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері виконання кримінальних покарань.

Відтоді кримінально-виконавча система пройшла кілька етапів реформування. Зміни відбуваються й сьогодні. Але закладені принципи роботи, орієнтир на міжнародні стандарти виконання покарань, дотримання прав засуджених, захист інтересів держави та суспільства є актуальними завжди.

Сьогодні в органах пробації, установах виконання покарань та слідчих ізоляторах працюють тисячі справжніх професіоналів, об’єднаних спільною історією, «школою» професійного становлення і зростання та єдиною місією, заради якої ми щодня пліч-о-пліч працюємо великою командою.

Вже не одне покоління пенітенціаріїв з гордістю відзначає 22 квітня як день, який по праву є Днем працівників Державної кримінально-виконавчої служби України. Великі сподівання кожного працівника нарешті будуть гідно оцінені та на державному рівні буде визнано цей День як професійне свято працівників ДКВС України.

 

Начальник сектору

капітан внутрішньої служби                                                         Володимир ФЕДІНЧИК

 

 

МИ ПРАЦЮЄМО – ВИ ДОТРИМУЄТЕСЬ КАРАНТИНУ!!!

Фото без опису