Фото без опису

Серед найвідоміших українських письменників-класиків талановитій поетесі, перекладачеві, критику і публіцисту — Лесі Українці належить одне з найпочесніших місць. Поетеса досягла вершин творчої майстерності і відкрила нові обрії в українській літературі. Її поезія та драматургія мали яскраво виражений новаторський характер. Творчість Лесі Українки є дорогоцінним вкладом в культурну спадщину людства.

25  лютого 2020 року  в центральній бібліотеці з нагоди відзначення 149– річниці від дня народження Лесі Українки, видатної української поетеси, перекладача, культурного діяча,  проведено  літературний  портрет  «Я мала щастя народитись на Волині». Слухачі мали нагоду  перейнятися багатогранним творчим і життєвим шляхом української поетеси, її жагою до життя, героїзмом, безмежно міцною силою волі та щирою любов'ю до Батьківщини.

Цікавим доповненням заходу став   літературний диліжанс - вікторина «Вітрила її долі» про життя та творчість поетеси та перегляд фільму «Велич  особистості - Леся Українка».

Фото без описуФото без опису