Фото без опису

28 січня 2020 року відбулося оперативне засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Демидівської селищної ради.

На засіданні розглядалося питання про епідемічну ситуацію та стан профілактики захворюваності на грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції.

За даними моніторингу станом на 28 січня 2020 року епідемічна ситуація з грипу та гострих респіраторних інфекцій є підвищеною у Вербенському ліцеї, де захворюваність учнів складає понад 52%, Пляшевському ліцеї - 30,5 %.

Заслухавши інформацію начальника відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Степана Яроша, начальника Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олену Грицюту, заступника головного лікаря центру ПМСД Жанну Римар постійна комісія вирішила - призупинити освітній процес у Вербенському, Пляшевському ліцеях з 29 січня по 04 лютого 2020 року, та заборонити проведення в період з 29 січня по 04 лютого 2020 року культурно-масові, розважальні та спортивні заходи за участю дітей.