Фото без опису

Інформація

27 грудня 2019 року об 12.00 годині в Будинку культури Демидівської селищної ради відбулися земельні торги:

     1. Аукціон по передачі в оренду строком на 49 років на конкурентних засадах земельної ділянки сільськогосподарського призначення кад. № 5621455300:01:000:1443 площею 0,0650 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства в смт. Демидівка по вул. Загребля на території Демидівської селищної ради Демидівського району Рівненської області. Організатор торгів – Демидівська селищна рада в особі селищного голови Іщука Віктора Миколайовича, предстваники організатора: начальник відділу у Демидівському районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області; начальник відділу земельних відносин Демидівської селищної ради. Аукціон провів ліцитатор Оліферчук Віталій Ігорович. Для участі в торгах оформили та подали заяви 2 учасники:

  • учасник №1 гр. Мисько Олександр Анатолійович;
  • учасник №2 гр. Харитонюк Павло Володимирович.

     Стартова річна орендна плата була 9373,68 грн 9% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (крок №1), за результатами торгів складено протокол та визнано переможцем торгів учасника №1 гр. Мисько Олександр Анатолійович, річна орендна плата становитиме 9514,29 грн 9,135% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (крок №3). Після чого було укладено та підписано договір оренди з переможцем, встановленим за результатами торгів.

     2. Аукціон по передачі в оренду строком на 49 років на конкурентних засадах земельної ділянки сільськогосподарського призначення кад. № 5621455300:01:000:1442 площею 0,15 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства в смт. Демидівка по вул. Загребля на території Демидівської селищної ради Демидівського району Рівненської області. Організатор торгів – Демидівська селищна рада в особі селищного голови Іщука Віктора Миколайовича, предстваники організатора: начальник відділу у Демидівському районі Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області; начальник відділу земельних відносин Демидівської селищної ради. Аукціон провів ліцитатор Оліферчук Віталій Ігорович. Для участі в торгах оформили та подали заяви 2 учасники:

  • учасник №1 гр. Мисько Олександр Анатолійович;
  • учасник №2 гр. Харитонюк Павло Володимирович.

     Стартова річна орендна плата була 21631,57 грн 9% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (крок №1), за результатами торгів складено протокол та визнано переможцем торгів учасника №1 гр. Мисько Олександр Анатолійович, річна орендна плата становитиме 21956,04 грн 9,135% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (крок №3). Після чого було укладено та підписано договір оренди з переможцем, встановленим за результатами торгів..