Фото без опису

40 років тому, в далекому 1979 році, шкільний дзвінок сповістив про відкриття школи в селі Вербень. 21 грудня з нагоди 40-річного ювілею в актовій залі Вербенського ліцею відбулися урочисті заходи.    

Ювілей школи – це не лише історична віха, але і своєрідна межа, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя рідній школі і, звичайно, накреслити плани на майбутнє.   За довгих 40 років школа випустила в широкий життєвий шлях не одне покоління учнів. Багатьох життєві дороги розвели по всій Україні і навіть далеко за її межі, проте, скільки б літ не спливало, а для багатьох випускників та педагогів школа залишилась такою ж рідною та близькою.

Фото без опису

На початку святкового дійства директор ліцею Лариса Гогой познайомила гостей з історією навчального закладу та досягненнями школярів і педагогів. Привітати школу з важливою датою приїхали її випускники, ветерани-педагоги, учні та поважні гості: Демидівський селищний голова Віктор Іщук, голова Демидівської районної державної адміністрації Василь Доманський, голова Демидівської районної ради Сергій Радченко, в.о. старости на території сіл Вербень, Товпижин Василь Рачинський, депутат селищної ради Олександр Пилип’юк, Олександр Романюк. Віктор Іщук вручив очільнику школи Ларисі Гогой телевізор. Цей цінний подарунок, за підтримки селищного голови, став початком реалізації  проекту на тему  «Створення комфортного освітнього середовища для дозвілля, відпочинку та розвитку дітей у закладі загальної середньої освіти», який, на жаль, не набрав відповідну кількість голосів та не пройшов відбір у конкурсі Бюджет участі Демидівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Окрасою урочистостей стали яскраві номери художньої самодіяльності, вітальні слова учнів та випускників. Тут було все: чудові співи, чуттєві та запальні танці. Концертні номери змінювали спогади про минуле школи. Теплими словами згадували своє навчання випускники школи. У цей ювілейний день колектив школи почув на свою адресу не тільки щирі слова подяки, а й отримав безліч приємних пам’ятних подарунків. На завершення  свята всіх гостей пригощали короваєм.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису