Фото без опису

Святий Миколай - невтомний помічник всіх потребуючих. З року в рік, незважаючи ні на що Він творить чудо. Чудо - від здійснення мрій, від отриманих подарунків, від посмішки та від радості, від віри в краще, від можливості допомогти... 25 грудня все це об'єднало дітей учасників АТО, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування до яких завітав Святий Миколай.

Працівники КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради організували чудове свято для малечі. Святкова зала була вщент заповнена малечею з батьками, яка з нетерпінням очікувала на дива та сюрпризи. Яскраві емоції переповнювали дітей ще до початку заходу. В новорічній залі на малечу очікувала красуня-ялинка та новорічні фотозони, біля яких дітлахи із задоволенням робили фото на згадку. Сяючі очі та щасливі посмішки дітей. Що може бути краще, ніж спостерігати за щасливими обличчями винуватців свята.

По завершенню розважальної програми дітлахи отримали гостинці від Чудотворця.

Майбутнє залежить від повсякденної турботи про дітей. Тож кожен дорослий не повинен обходити увагою жодної дитини, дарувати свою любов тим, кому це насправді потрібно. Отже, нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх діточок. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису