Фото без опису

24 грудня відбулося засідання чергової 22 сесії 7 скликання Демидівської селищної ради, останньої у 2019 році. Головував на засіданні очільник селищної ради Віктор Іщук.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати селищної ради, в.о. старости сіл громади, начальник Демидівського районного сектору з питань пробації філії Державної установи "Центр пробації" у Рівненській області Володимир Федінчик, заступник начальника Демидівського ВП Дубенського ВП ГУНП в Рівненській області підполковник поліції Леонід Масовець.

Перед початком сесії всі присутні мали змогу оглянути шкільний автобус, що придбали за кошти інфраструктурної субвенції, сучасний автомобіль первинної медико-санітарної допомоги Toyota Land Cruiser, за сприяння  фонду Ріната Ахметова, та трактор Беларус-1025,2 з обладнанням (навантажувач, відвал, причіп) придбаний  за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ у 2019 році для Демидівського ВУЖКГ на суму 1000420,86 грн.

Та відвідали КУ "Демидівський інклюзивно-ресурсний центр" Демидівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Після цього депутати пройшли в КЗ «Будинок культури» на пленарне засідання.

Далі депутати затвердили низку програм на 2020 рік: програму «Шкільний автобус» Демидівської селищної ради, селищну програму «Милосердя», програму відзначення державних та професійних свят, ювілейних та  пам'ятних дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток  Демидівської об’єднаної територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів, програму житлово-комунального господарства, благоустрою, ремонту та утримання комунальних доріг Демидівської селищної ради, програму оздоровлення та відпочинку дітей Демидівської селищної ради, програму «Чисте довкілля», програму розвитку фізичної культури та спорту в Демидівській селищній раді, програму підтримки обдарованої молоді Демидівської селищної ради, програму підтримки молоді Демидівської селищної ради,  програму розвитку туризму на території Демидівської селищної ради, програму розвитку культури в Демидівській селищній раді на 2020-2022 роки, програми розроблення (оновлення) містобудівної документації та встановлення меж населених пунктів на території Демидівської селищної ради на 2020-2022 роки, програми розвитку та підтримки КО «Турбота» Демидівської селищної ради, програму соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради на 2020-2022 роки, програму розвитку освіти Демидівської селищної ради на 2020-2021 роки.

Фото без опису

Під час засідання розглянули важливі для громади питання. Першочергово  внесли зміни до селищного бюджету на 2019 рік, та затвердили бюджет Демидівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, Згідно з прийнятим рішенням, у 2020 році визначено доходи та видатки громади. Зокрема, доходи селищного бюджету у сумі 77 157 546 гривень, у тому числі, доходи загального фонду селищного бюджету  76 044 466 гривень та  доходи спеціального фонду селищного бюджету 1 113 080 гривень.

Видатки селищного бюджету у сумі 77 157 546 гривень, у тому числі видатки загального фонду селищного бюджету  76 011 552  гривень та  видатки спеціального фонду селищного бюджету 1 145 994 гривень.

Заслухали прогноз бюджету Демидівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 – 2022 роки, та про бюджетний регламент Демидівської селищної ради.

Фото без опису

Депутати затвердили план-графік відстеження результативності дії діючих регуляторних актів Демидівської селищної ради на 2020 рік, та проголосували про внесення доповнень до плану діяльності Демидівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік, про застосування контрактної форми трудового договору з керівниками підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності Демидівської селищної ради, про внесення змін до штатної чисельності працівників комунальної установи «Демидівський інклюзивно-ресурсний центр» Демидівської селищної  ради Рівненської області, про внесення змін до Стратегічної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Демидівської селищної ради на 2019-2020 роки.

Також депутатами селищної ради було прийнято ряд рішень, що стосуються земельних питань та про надання матеріальної допомоги важкохворим жителям громади.

Фото без опису