Фото без опису

Прийшла зима, пора, коли особливо хочеться затишку, тепла, приємного спілкування у колі друзів за чашкою ароматного чаю.
Тож у читальній залі Центральної бібліотеки було організовано бібліо-чаювання «Чай пити – довго жити», присвячене Міжнародному дню чаю, який відзначається щорічно 15 грудня.
На чайну церемонію бібліочаювання завітали учні 9-А класу Демидівського ліцею, читачі бібліотеки, жителі громади . Яких тільки чаїв не було: чорний, зелений, червоний,  липовий, м’ятний… Кожен міг дібрати напій собіза смаком.
Бібліотекарі ознайомили присутніх з історією виникнення цього напою, традиціями чаювання у різних країнах, цікавими фактами про чай та нюансами чайного етикету. Чудовим доповненням інформаційного блоку був перегляд цікавих відеороликів, з яких дізналися про корисні властивості цього тонізуючого напою, способи заварювання чаю та поради щодо його вживання.
Аромат цілющого тонізуючого напою манив та зігрівав, а розмова звеселяла серце кожного, хто брав участь в цьому заході. Дійсно, спільне чаювання підтримує дружні відносини, зміцнює бажання зберігати добрі традиції.
Заряд позитивних емоцій від спілкування,  гарний настрій, отримали всі учасники.
До уваги читачів була запропонована тематична виставка з атрибутами "За чашкою чаю". Кожен гість отримав в подарунок буклет «Чай пити – довго жити», в якому підібрані  цікаві факти, цитати й вислови про цей чудовий напій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису