Фото без опису

Напередодні професійного свята – Дня місцевого самоврядування, яке щороку відзначається в Україні 7 грудня, у КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради відбулися урочистості.

Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів селищної ради, представників органів місцевого самоврядування і в.о. старости сіл, чия наполеглива праця, енергія та професіоналізм творять історію місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису

Розпочалося свято з привітального слова селищного голови Віктора Іщука.

У своїй промові селищний голова відзначив, що день місцевого самоврядування об’єднує усіх жителів громади котрі, як ніхто вболівають за проблеми, дбають про розквіт своїх сіл та селища. Місцеве самоврядування - це потужна народна сила. Віктор Миколайович подякував всім за співпрацю, ініціативність та побажав здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови своєї громади.

Фото без опису

З нагоди Дня місцевого самоврядування за віддану працю а органах місцевого самоврядування, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм  Подяками Демидівського селищного голови нагороджені:

Світлана Троцюк – начальник загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Оксана Клепач – головний спеціаліст загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Іванна Писарець– головний спеціаліст загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Олеся Стрільчук – діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Алла Гогой – діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Галина Муравцева - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Людмила Хоміцька - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Оксана Хом’як - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Тетяна Дякевич - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Людмила Киричук - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Ірина Пилипюк - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Марія Коцюба - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В  рамках проекту «Е-рішення для громад», що реалізується Центром Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки Програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe вручили Сертифікати про здобуття компетентності з прийняття рішень на основі даних, та роботи з інформаційною системою управління бюджетом Володимиру Леоновцю – начальнику фінансового відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради та Миколі  Катерняку – заступнику начальника фінансового відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуПрезидія обласного комітету профспілки висловила Подяку за віддану працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, конструктивне розв’язання питань соціально-економічної спроможності об’єднаної територіальної громади, сприяння діяльності профспілкової організації та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування члену профспілки, селищному голові Віктору Іщуку, а також за високий професіоналізм, сумлінне виконання громадських обов’язків, активну профспілкову роботу, вспрямовану на підвищення іміджу профспілкової організації та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування Ларисі Кисіль – члену профспілки, голові первинної провспілкової організації працівників Демидівської селищної ради.

Фото без описуФото без опису

За значний особистий внесок у військово-патріотичне виховання молоді селища громади, сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних сил України нагородили Грамотою Степана Яроша – начальника відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Демидівської селищної ради.

Фото без опису

Святковий концерт підготували творчі колективи, солісти, танцювальні колективи Демидівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису