Фото без опису

Як почуєш – серце завмирає,

Від Сніду наслідки сумні,

Від нього ліків ще немає,

Тому ми скажем: СНІДу – «ні»!

Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя.

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Вся світова спільнота цього дня говорить про СНІД, про масштаби трагедії і про те, що ця чума насправді загрожує існуванню людства.

2 грудня 2019 року в шкільному відділі центральної бібліотеки для учнів 9 класу Демидівського ліцею проведено годину застереження «Біда на ім’я - СНІД». Запрошена  на захід  сестра  медична  Демидівського ліцею Тетяна Шевчук,  розповіла про  історію виникнення цієї хвороби, а також, про те, що  кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе, своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції. Учні  ознайомилися   зі статистикою захворювання в Україні і у світі.

Для присутніх бібліотекар оформила   виставку-застереження «Гіркі плоди  солодкого життя»,  де  читачі змогли дізнатися багато корисної інформації, знайти відповіді на питання, що їх цікавлять.

Сподіваємося, що такі заходи привернуть увагу молоді до проблем, які впливають на поширення ВІЛ/СНІДу і допоможуть їм надавати перевагу здоровому способу життя.

Фото без описуФото без опису