У Демидівській обєднаній територіальній громаді стартував конкурс на найкраще різдвяне оформлення вітрин

Із метою підтримки творчих ініціатив жителів обєднаної територіальної громади, формування привабливого зовнішнього вигляду та підвищення естетичного рівня оформлення населених пунктів, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей Демидівщини в новорічні та різдвяні свята відбудеться огляд-конкурс на краще оформлення вітрин, об’єктів соціальної сфери та будинків приватного сектора до Новорічно-різдвяних свят.

Демидівська селищна рада запрошує долучитися до створення святкової атмосфери, декоруючи свої будинки, вітрини, вікна, балкони. При оцінюванні поданих на участь у конкурсі об'єктів враховуватимуться дизайн вітрини або фасаду об’єкта, тематичність оформлення об’єкта, використання сучасних оздоблювальних матеріалів, світлових елементів, санітарно-технічний стан об'єкта та прилеглої території, стан будівлі, приміщення, споруди.

В огляді-конкурсі можуть взяти участь навчальні заклади, заклади культури і спорту, медичні заклади, підприємства, установи та організації всіх форм власності, власники об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення, будинків приватного сектора, які знаходяться на території Демидівської селищної ради.

Огляд-конкурс проводиться у трьох номінаціях:

«Краща новорічно-різдвяна вітрина»,

«Кращий об’єкт соціальної сфери»,

«Краще новорічно-різдвяне оформлення будинка приватного сектора».

Бажаючі взяти участь в огляді-конкурсі до 18:00 14 січня 2020 року подають заявки до комісії по проведенню огляду-конкурсу у письмовій формі довільного змісту (смт Демидівка, вул. Миру, 21, з поміткою «На конкурс») або на електронну адресу demydivkainvest@gmail.com із зазначенням адреси об'єкта, прізвища, ім'я, по батькові ініціатора заявки, контактного телефону. До заявки додаються фотографії, що засвідчують новорічно-різдвяне оформлення об’єкта та території навколо нього.

Учасники можуть отримати додаткові бали за результатами відкритого голосування у Фейсбуці на сторінці «Демидівська селищна рада». За І, ІІ, ІІІ місця в кожній номінації переможці нагороджуються Подяками селищного голови та подарунками. Підведення підсумків огляду-конкурсу здійснюється комісією 20 січня 2020 року.