Фото без опису

22 листопада 2019 року в опорному закладі Хрінницькому ліцеї проведено навчання по надзвичайних ситуаціях та пожежній безпеці. Рятувальники ДПРП-1 Демидівського районного сектору ДСНС у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання, рятування одного потерпілого в складі ланки газодимозахисної служби та розповідали про правила безпека праці, користування вогнегасником.

Фото без описуФото без описуРятувальники розповіли дітям про надзвичайні події, що несуть потенційну загрозу життю та здоров'ю, навели приклади та причини найпоширеніших екстрених ситуацій, що можуть трапитись на відпочинку та у повсякденному житті, довели першочергові дії у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної події та за яким номером викликати Служби порятунку.

Фото без опису

Учням початкових класів продемонстрували навчальні фільми по поведінці в складних надзвичайних ситуаціях. Для старшокласників особливу увагу надзвичайники звернули на правила безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

По закінченню навчання Степан Ярош, начальник відділу з НС та взаємодії з правоохоронними органами, від імені селищного голови вручив Валерію  Горайчуку, директору ОЗ Хріницький ліцей 2 нових вогнегасника ВП-5 та посвідчення про проходження навчання в НМЦ безпеки життєдіяльності та надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Фото без описуФото без опису