Фото без опису

Позашкільна освіта є невід’ємною складовою системи освіти і спрямована на розвиток творчих здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному самовизначенні. 

Позашкільний заклад – єдиний простір дитини, в який вона з радістю поринає за власним бажанням, особистим відчуттям. Немає жодної дитини, яка б не відчула дбайливого піклування, не отримала слушної поради, не була зігріта теплим промінням душі педагога-наставника.

Одним із закладів позашкільної освіти є і наш Будинок творчості школярів. Хтось приходить сюди у пошуках друзів, інші – весело провести дозвілля, багато хто – за новими знаннями та враженнями, багатьом допомагає обрати майбутню професію.

Саме сюди біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно!

Педагог-позашкільник  – це янгол-охоронець творчої, духовної скарбнички вихованця.

21 листопада в Демидівському Будинку творчості школярів відбувся святковий концерт  присвячений Дню позашкільної освіти.

Ведучі свята, Іван Августинович і Карина Яковецька, привітали педагогів закладу з їхнім професійним святом. Розпочали концертну програму – дует у складі Інни Полуян та Юлії Мартинюк піснею «Свято».  У виконанні вокального ансамблю «Візерунок» прозвучали пісні: «Світ, який потрібен всім» і «Не давайте суму жити». В подарунок для педагогів закладу прозвучала пісня  «Українське попурі» від Інни Полуян. Дарина Новіцька та Тимофій Панчук виконали пісню «Ми хочемо миру».

З вітальним словом до педагогів звернулася Людмила Анатоліївна Гусаревич, директор Будинку творчості школярів. Завершили святковий концерт Інна Полуян та Юлія Мартинюк, у їхньому виконанні прозвучала пісня «Молодь змінює світ».

Свято підготували і провели вихованці Будинку творчості школярів – актив учнівського самоврядування закладу, за підтримки педагогів-наставників Тетяни Іллівни Пограничної та Іванни Михайлівни Ковальчук.

Дорогі педагоги, бажаємо Вам міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості, щоб ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії, а ваші устремління та справи несли у світ лише розум, красу і мир.

 

Карина Яковецька,

вихованка гуртка «Лідер»

                                                                                       Демидівського Будинку творчості школярів 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису