Фото без опису

У Демидівці 21 листопада  біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулися пам'ятні заходи присвячені Дню Гідності та Свободи за участю Демидівського селищного голови Віктора Іщука, заступника Демидівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія Герука, виконуючого обов’язки голови Демидівської райдержадміністрації Петра Шелеста, голови Демидівської районної ради Сергія Радченка, секретаря Боремельської сільської ради Руслани Стасюк, духовенства, громадськості, учасників антитерористичної операції, депутатів, громади селища, ЗМІ.

Учасники заходу вшанували Героїв Майдану та АТО хвилиною мовчання. Керівники селища та району покладали квіти до пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України. 
Поминальну панахиду відслужив священник Демидівського благочиння УПЦ (ПЦУ) Євгеній Іваник.
Заступником Демидівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергієм Геруком покладено квіти до могили загиблого учасника АТО та Революції гідності Романа Зубчука.
Нагадаємо, 21 листопада шоста річниця Революції гідності. Саме цими днями в Україні розпочалися Помаранчева революція 2004 року та Революція гідності 2013 року. Ці події змінили історію нашої країни. А найтрагічнішою стала для українців боротьба за справедливість, що почалася рівно 6 років тому з Євромайдану. Згодом ця акція перетвориться в Революцію гідності та свободи. Протест у центрі столиці назвали Євромайданом, а найбільш активними його учасниками стали студенти. Ще через кілька днів мирна акція серед ночі перетвориться на жорстоке побоїще. Революція гідності та свободи стала однією з найтрагічніших сторінок в історії сучасної України, але назавжди змінила країну та українців. 

Фото без описуФото без описуФото без опису