Фото без опису

Фото без опису

    З метою вшанування патріотизму та мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина , національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплювати любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів обєктивну інформацію про доленосні події в Україні поч..XXІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України  20 листопада 2019 року в Рудківській гімназії учнями 6 класу та вчителями Кудак І.Л. та Макарчук Р.М. проведено лінійку до «Дня Гідності та Свободи».

    Розпочалась лінійка з виконання гімну України, учні 5-6 класів читали поезію про події на Майдані, переглядали відео тих часів та сьогодення.

    Для збереження світлої пам'яті всіх героїв Майдану та воїнів-захисників України, які загинули за гідність і свободу нашої Вітчизни запалили свічки та вшанували хвилиною мовчання. На закінчення учні побажали всім миру в країні, «де пишно калина цвіте…» , світлих днів, любові та злагоди .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису