Фото без опису

31 жовтня 2019 року начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради - Олена Грицюта  взяла участь у Форумі «Успішний освітній менеджмент в об’єднаних громадах». Освітній Форум, організований  Програмою ULEAD з Європою/ ULEAD with Europe, відбувся  у м.Києві.

Головна мета заходу полягала у  прагненні подальшого зміцнення горизонтальної комунікації, відкритого та прямого спілкування представників органів місцевого самоврядування та Міністерства освіти і науки України.

Як йдеться в повідомленні Рівненського ЦРМС, робота заради ефективного управління освітою і впровадження Концепції Нової української школи триває з 2017 року. Як наслідок, багато громад досягли значного успіху у формуванні спроможної мережі шкіл, стратегічному плануванні, залученні учасників до прийняття спільних рішень, міжмуніципальному співробітництві тощо. Поширення успішного досвіду і спілкування із зацікавленими сторонами набуває надзвичайно важливого значення як для досвідчених, так і нещодавно об’єднаних громад.

В результаті – учасники Форуму поділилися гарними практиками та підходами, обговорили їх. Відкрито поспілкувалися з  представниками Міністерства освіти і науки України та зміцнити горизонтальну комунікацію між представниками мережі менеджерів освіти.

Фото без описуФото без опису