Фото без опису

                                       Шановні працівники соціальної сфери!

       Щиро і від душі вітаю вас з професійним святом - Днем соціального працівника!

    Немає на світі добрішої професії, ніж професія соціального працівника. Ваше покликання - розділяти труднощі і радість безпорадних і слабких людей, а Ваша велика праця здатна захистити наше суспільство від всіх недобрих вчинків і різних проявів якостей людини, і подарувати сонячний промінь надії у серці на ліпше життя у цьому великому світі.

    Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як праця працівника соціальної служби. Ви приходите на допомогу тим, хто її потребує найбільше - людям похилого віку та інвалідам, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим. Тут не може бути випадкових людей, це - праця за покликанням. Вона по плечу тільки обраним, тим, хто цілком віддає себе турботі про інших.

    У цей день хочеться сказати спасибі кожному соціальному працівнику за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай все намічене виконується. Бажаю Вам і вашим родинам міцного здоров`я, сімейного благополуччя, щастя і радості, успіхів у благородній праці та Божого благословення у всіх починаннях.

 

З повагою, селищний голова В.Іщук.