Фото без описуВідбулося засідання Комісії з питань бюджету участі

25 жовтня в Будинку культури смт Демидівка під головуванням селищного голови Віктора Іщука відбулося засідання Комісії з питань бюджету участі Демидівської селищної ради.

Розглядалися наступні питання:

- прийняття рішення про відповідність поданих проектних пропозиції вимогам Положення про бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) селищної ради;

- проведення попереднього розгляду проектних пропозицій, при необхідності надання авторам рекомендацій щодо їх доопрацювання;

- прийняття рішення щодо включення проектних пропозицій в перелік для голосування.

Фото без опису

Члени комісії детально розглянули подані проекти, ознайомившись із кожною заявкою. Комісія одноголосно вирішила допустити всі 17 проектів до відкритого голосування. Воно, нагадаємо, розпочнеться 4 листопада і триватиме три тижні. При голосуванні буде надана можливість обрати не більше 4 проектів.

 

№ проекту

Назва проекту

Категорія

Мета проекту

Сума, грн.

Автор

        1

Справне обладнання –одна з головних умов якісного харчування  вихованців Демидівського ЗДО «Сонечко» (подано 20.09.2019)

Освіта

Покращення умов для належного харчування дітей в Демидівському ЗДО (ясла-садку) «Сонечко»

49064

Хомич С.В.

         2

Доступний спорт  для сільської молоді» (подано 26.09.2019)

Спорт

Зацікавити молодь села до занять спортом, прививати культуру активного та здорового відпочинку. Відволікти підлітків від комп’ютерних ігор, шкідливих звичок, адже виховання здорового покоління є пріоритетним завданням нашої держави.

33900

Шеремета О.В.

           3

Майданчик для пляжного волейболу (подано 27.09.2019)

Спорт

Враховуючи славні традиції опорного закладу Демидівського ліцею щодо занять волейболом, постає необхідність створення майданчика для пляжного волейболу

44725

Вальчун О.Д.

         4

Створення комфортного освітнього середовища для дозвілля, відпочинку та розвитку дітей у закладі загальної середньої освіти  (подано 07.10.2019)

Освіта

Створити комфортні умови для відпочинку, саморозвитку та самореалізації дітей на перервах; оформити інтер’єр закладу відповідно до вимог НУШ.

36460 бюджет

38600 всього

Гогой Л.В.

         5

Облаштування кладовища села Рудка (подано 07.10.2019)

Житлово-комунальне господарство

Встановлення паркану на кладовищі села Рудка.

Виховання поваги до роду, збереження пам’яті про рідних, хто відійшов у вічність

50 000 бюджет

71570 всього

Погорілий В.А.

          6

Поточний ремонт водонапірної башні села Ільпибоки (подано 07.10.2019)

Житлово-комунальне господарство

Провести поточний ремонт водонапірної башні. Отримати вільний доступ до питної води жителів села Ільпибоки. Організувати стале водопостачання і, як наслідок, покращення рівня життєзабезпечення та життєдіяльності.

49854

 Климюк С.П.

          7

Створення якісного освітнього середовища в Рудківській гімназії (подано 09.10.2019)

Освіта

Покращити освітнє середовище Рудківської гімназії шляхом закупівлі та встановлення жалюзі, які будуть регулювати ступінь і інтенсивність проникнення сонячного світла в навчальні кабінети і коридори. Таким чином створити естетичні, оптимальні і комфортні умови для всіх учасників освітнього процесу , що дасть змогу привести у відповідність до «Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу».

43350

Гончарук Л.О.

           8

Талановиті діти Демидівського ЗДО «Сонечко» (подано 10.10.2019)

Освіта

Покращення якості проведення музичних занять, святкових ранків , розваг , написання сценаріїв та створення і належне зберігання декорацій для оформлення музичного залу у Демидівському ЗДО (ясла - садку) «Сонечко»

49880

Смага О.В.

         9

Якісне музичне обладнання – запорука проведення успішних культурно-масових заходів (подано 10.10.2019)

Культура

Створення умов для культурного обслуговування населення села Рогізне Демидівського району шляхом придбання аудіоапаратури для БК.

49444

Кушнірук Г.Л.

        10

Створення спортивного центру у Княгининському ліцеї (подано 10.10.2019)

Освіта

Реалізація проекту матиме значний соціальний ефект, який виявлятиметься у створенні належних умов для духовного, інтелектуального, спортивного і творчого розвитку дітей та молоді; розкритті талантів і здібностей дітей та молоді; розвитку індивідуальних здібностей дитини, покращення фізичних якостей дітей та молоді; наповнення дітей та молоді енергією, натхненням, бажанням творити та змінювати своє життя та життя інших на краще.

Покращення умов для дозвілля та спортивного розвитку учнівської молоді сприятиме здоровому способу життя.

49711

Цибульська В.Г.

         11

Криниця життя (подано 10.10.2019)

Охорона навколишнього природного середовища

Створити безпечні умови перебування дітлахів, безперешкодно користуватись водою та використовувати її в разі надзвичайних ситуацій.

Гарна та функціонально зручна криничка, облаштована сучасна зона відпочинку: лавочка для спілкування для душі згуртує мешканців селища, створить місце для відпочинку. Радуватися стане око, стане окрасою і з’єднає сьогодення з минувшиною.

20000

Скальська Л.П.

         12

Географічний майданчик –одна з передумов якісного вивчення природничих наук (подано 11.10.2019)

Освіта

За рахунок розміщення даного майданчика-центру на території ліцею з'явиться можливість створення метеорологічної лабораторії під відкритим небом, де здобувачі освіти зможуть на прикладі практичної діяльності відчути себе справжніми дослідниками, що в свою чергу матиме позитивний вплив саме на мотиваційні процеси дітей, та є основою сучасного освітнього процесу (саме мотиваційні процеси керують прагненнями дітей до навчання).

37000

Польова О.І.

         13

Покращення якості оперативного інформування населення Демидівської громади(подано 11.10.2019)

Інше

Якісне та оперативне висвітлення інформації для забезпечення прав громадян України на вільний обмін інформацією, гарантованих Конституцією України. Створення якісних умов для належного інформування соціально незахищених верств населення Демидівської ОТГ шляхом оновлення технічної складової Редакції радіомовлення.

33000

Дмитрук Т.А.

          14

Створення кращих умов для діток Хрінницького закладу дошкільної  освіти «Сонечко» (подано 11.10.2019)

Освіта

Забезпечити всесторонній повноцінний розвиток дошкільнят Хрінницького ЗДО «Сонечко» шляхом покращення умов перебування в закладі дошкільної освіти.

47430 бюджет

70630 всього

Ківачук О.Я.

         15

Облаштування  ігрового майданчика сучасним ігровим обладнанням (подано 11.10.2019)

Освіта

1. Обладнати дитячий ігровий майданчик.

2. Створити соціальне середовища для фізичного та психологічного розвитку дітей гімназії та села

3. Створити простір для активностей та відпочинку дітей.

4. Популяризувати здоровий спосіб життя серед дітей.

50000 бюджет

55000 всього

Коноплюк О.М.

         16

Нова художня та сучасна література в центральній бібліотеці – для молоді Демидівської громади» (подано 11.10.2019)

Культура

Створення умов для покращення підготовки учнів до ЗНО шляхом формування книжкових фондів центральної бібліотеки Демидівської селищної ради.

30050

Ковальчук Л.О.

         17

Підведення комунікацій до селищного стадіону(подано 11.10.2019)

Спорт

Проект має на меті влаштування освітлення і буріння свердловини на воду на селищному стадіоні, що забезпечить його підготовку та повноцінне функціонування під час проведення спортивних заходів.

50000 бюджет

60000 всього

Цимбалюк С.Б.

 

Вичерпна інформація щодо Бюджету участі розміщена на сторінці https://demydivska-gromada.gov.ua/bjudzhet-uchasti-11-39-36-26-07-2019/

Консультації можна отримати за телефоном (03637) 6-18-42 з 9 до 18 год.