Фото без описуФото без опису

День села села «Вроди, Боже, хліб смачний. Подаруй нам  мир святий» в рамках фестивалю «Від села до села, колосяться поля. Нас єднають фестивалі, ми єдина сім’я» с. Рогізне відзначали 6 жовтня.

Надзвичайно людно було біля будинку культури. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Привітали громаду та його жителів завітав Демидівський селищний голова Віктор Іщук, який нагородив активних жителів села Рогізне. Не оминули увагою старожилів і найменших жителів, подарунками відзначили наймолодше подружжя.  З особливою повагою та шаною привітали учасників АТО.

Після вітальних слів та вручення подарунків настав час для святкової концертно-розважальної програми. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Радість свята розділили з присутніми працівники та учасники художньої самодіяльності будинку культури с. Рогізне, працівники та учасники художньої самодіяльності КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради, які наповнили його музичною та театральною складовою.

На свято також завітали вихованці Рогізенської філії І ступеня опорного закладу Демидівського ліцею Демидівської селищної ради, щоб допомогти глядачам поринути у країну дитинства. Адже немає такої людини, у якої не тьохнуло серце при спогадах про своє дитинство. Справжньою гордістю села є його люди. Їх видно щодня, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості й самовідданості. Тому були сказані зі сцени слова подяки всім, хто живе і працює на землі, хто залишився і трудиться у селі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДовкола панувала атмосфера справжнього свята. Фіналом дійства стало смачне частування всіх присутніх кулішем, гарячими напоями та солодощами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису