Фото без описуФото без опису

20 жовтня мальовниче село Солонів святкував День села «Вроди, Боже, хліб смачний. Подаруй нам  мир святий» в рамках фестивалю «Від села до села, колосяться поля. Нас єднають фестивалі, ми єдина сім’я». Ця подія об’єднала всіх жителів, незалежно від віку, вподобань.

Фото без описуФото без описуФото без описуНа свято завітав селищний голова Віктор Іщук, який привітав усіх присутніх та побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості.

Гарний настрій та позитивні емоції глядачам своїми виступами подарували учасники художньої самодіяльності та працівників КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради, учасники художньої самодіяльності клубу с. Солонів та будинку культури с. Острів.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

Святкова програма була надзвичайно насиченою. У ході концерту присвячено Дню села, глядачі були активними учасниками. Згадали історію створення села, старожилів і новонароджених. Вітали теплими словами, учасників АТО, воїнів-афганців. Вітання приймали подружжя, які відзначили ювілейні дати свого сімейного життя. Привітали господиню села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вже традиційно на святі Дня села гості та жителі села Солонів могли пригоститися смачним кулішем, гарячим чаєм та кавою зі смачними солодощами. Святковий захід видався урочистим та веселим, сповненим посмішками, гумором та позитивними емоціями. Жителям села щиро сподобалось святкування.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису