Фото без описуФото без описуФото без опису

14 жовтня ми святкуємо одразу чотири свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє – 77-а річниця утворення УПА, четверте свято – День захисника України.

Для нас День захисника України не тільки народне і релігійне, а й національне свято. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

Тож 14 жовтня відбулися святкові заходи з нагоди відзначення Дня захисника України у смт Демидівка, що розпочалися  із святкового Богослужіння у храмі Івана Богослова ПЦУ. Далі відбулася святкова хода з покладанням квітів від храму до пам’ятного знака “Борцям за волю та незалежність Ураїни” та пам’ятника Т.Г. Шевченка за участю учасників АТО та громадськості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Заходи продовжилися святковим концертом до Дня захисника України у КЗ «Будинок Культури» Демидівської селищної ради. Хвилиною мовчання вшанували вічну пам’ять тих, хто віддав своє життя,  відстоюючи ідеали миру, добра, справедливості. 

З словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернувся Демидівський селищний голова Віктор Іщук, подякував учасникам АТО за мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та українського народу, а також побажав всім присутнім мирного неба над головою.

Фото без описуФото без опису

З нагоди Дня захисника України оголошено Подяки Демидівського селищного голови Віті Іващук, матері загиблого учасника АТО Романа Зубчука, Олександру Огійчуку, батькові померлого учасника АТО Петра Огійчука, Людмилі Дубовській, дружині померлого учасника АТО Романа Дубовського, Людмилі Бойкевич, дружині загиблого учасника АТО Василя Маринкевича.

Фото без описуФото без описуПісля закінчення концерту всіх присутніх частували святковим кулішем, смаженим кабаном. Пригощали усіх різними смаколиками, гарячим чаєм та кавою зі смачним печивом. З метою примнорження кращих традицій виробництва домашніх вин, вперше на території Демидівської селищної ради відбувся «Фестиваль наливок». Усі присутні мали змогу продегустувати домашні вина та наливки, виготовлені працівниками закладів культури Демидівської седищної ради.

Фото без описуФото без опису

Велика подяка в допомозі організації свята Олені Стельмащук керівник ПП «Деметра», виконавчому директору ПП «Деметра» Степану Покотило, керівнику Дубенського відділення ТОВ західної агровиробничої компанії Олександру Тучак, директору ТзОВ «Агро Захід» Олексію Масічу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУрочисті заходи пройшли у дусі патріотизму, любові до України та віри у мир на нашій землі.

Дякуємо Вам, наші захисники! У цей нелегкий для України час саме Ви даєте нам надію та віру у світле майбутнє, даруєте відчуття безпеки.

Ще раз зі святом Вас!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без описуФото без опису