Фото без опису16 жовтня відбулося чергове пленарне засідання Демидівської селищної ради під головуванням селищного голови Віктора Іщука. На розгляд було винесено 144 питання порядку денного.

Фото без описуФото без опису У першій частині засідання 20 сесії 7 скликання селищної ради розглядались блок земельних питань, де депутати емоційно і з дискусіями приймали відповідні рішення.

Фото без описуНачальник фінансового відділу Володимир Леоновець доповів про внесення змін до селищного бюджету. Депутати проголосували про надання матеріальної допомоги важкохворим жителям громади, про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, про внесення доповнень до плану діяльності Демидівської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

Фото без описуТакож погодили розмір батьківської плати за навчання дітей в КЗ «Демидівська дитяча школа мистецтв» на 2019-2020 навчальний рік. Затвердили статут КЗ «Демидівської ДЮСШ» Демидівської селищної ради в новій редакції, Програму підтримки діяльності I Державного пожежно-рятувального поста 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області на 2019 рік. Проголосували про затвердження у новій редакції комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю та корупцією на території Демидівської селищної ради на 2018-2020 роки, про надання дозволу селищному голові на укладання договору оренди комунального майна територіальної громади Демидівської селищної ради, про затвердження договорів оренди комунального майна, укладених селищним головою від імені Демидівської селищної ради, про внесення змін до положення і структури КО «Турбота». Затвердили Програму інформатизації Демидівської селищної ради на 2019-2020 роки.

Фото без описуПрослухали енегретичний звіт по муніципальних об’єктах Демидівської селищної ради за 2017-2018 рр, який підготував головний спеціаліст з питань енергоменеджменту відділу будівництва, ЖКГ, благоустрою, приватизації, комунальної власності та архітектури Демидівської селищної ради Тарас Гачевський.  

Фото без опису