Фото без опису

Чарівниця-осінь повернулася і знову скликала галасливу дітвору за парти. В очах одинадцятикласників просвічується легкий смуток, адже для них це останній Перший дзвоник. А в очах першокласників – радість і хвилювання: для них сьогодні відкривається перша сторінка великої книги Знань. Це день, коли школи знову наповнюються дитячими голосами та шелестом зошитів. Знову радісно задзвенить шкільний дзвоник, сповіщаючи про початок та кінець уроку.

Урочисте свято — День знань, відбулося і в опорному закладі Демидівському ліцеї Демидівської селищної ради. У цей день традиційно виноситься прапор ліцею звучить державний гімн і першими запрошено на лінійку випускників і першокласників.

Відкрив свято привітаннями та настановами для школярів та вчителів директор закладу Олександр Вальчун та нагородив відмінників 5-11 класів Похвальними листами.

Привітати школярів, їх батьків та вчителів із цим чудовим хвилюючим святом завітав Демидівський селищний голова Віктор Іщук, який побажав натхнення та оптимізму учням, вчителям, батькам. З приємністю відзначив, що учні є активні члени нашої громади, приймають участь у її розвитку, а також взаємодіють з владою. Вікто Іщук відзначив іменними преміями за здобуті перемоги у Всеукраїнських олімпіадах, фестивалях та конкурсах вчителів Демидівського ліцею Олену Карп'юк, Інну Кіндратів, Валентину Бондаренко. Селищний голова зазначив що День знань - це день, із якого починається незвіданий, цікавий і водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

До слова запросили керівника КЗ «Демидівський Будинок творчості школярів» Людмилу Гусаревич, яка привітала всіх присутніх з Днем знань та запросила учнів до занять гуртків позашкільному навчальному закладі.

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них – це новий етап, це початок шляху у країні знань.

За давньою традицією, навчальний рік розпочали з дзвоника, який пролунав у руках Олега Леоновця учня 11 класу та Марини Зінчук учениці 1 класу.

День видався теплим і сонячним, тож свято пройшло яскраво і радісно, вулицями селища можна було зустріти щасливих та веселих школярів, часто у вишиванках, що не могло не порадувати.

Шкільна лінійка, квіти, урочисті промови, перший дзвінок вже сповістив про початок нового учбового року, початок нової сторінки життя — цікавої, барвистої і повної нових знань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису