Фото без описуФото без опису

У четвер, 29 серпня, відбувся тренінг з написання проектів на виконання бюджету участі Демидівської ОТГ. У навчанні взяли участь близько 15 осіб, що мають намір втілити своїми задуми за рахунок бюджету участі, зокрема представники громадських організацій, установ та підприємств селищної ради.

Розпочався семінар із того, що експерт проекту – Левко Довган, нагадав його учасникам, що таке Бюджет участі чи Громадський бюджет, на яких засадах він діє, розповів про переваги його запровадження для громади та для місцевої влади. Зазначив також, що в Україні вже 46 міст запровадили Бюджет участі. Окрім теоретичних знань, учасники тренінгу мали нагоду взяти участь і в практичних, зокрема, розповісти присутнім про те, які проекти за допомогою бюджету участі хотіли би втілити в життя.

Перед учасниками навчання також виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Сергій Щербатюк, який нагадав присутнім, що всю необхідну інформацію про бюджет участі Демидівської ОТГ, положення та особливості якого були запрезентовані під час тренінгу, умови участі в конкурсі проектів та вимоги до самих проектів, можна знайти за електронною адресою demydivska-gromada.gov.ua Тож долучайтеся, не прогавте шансу втілити в життя свої задуми.

Нагадаємо, що проекти необхідно подавати з 9 вересня по 11 жовтня 2019 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису