Фото без опису

25 серпня в селі Пляшева День Незалежності відмічали як і діти, так і дорослі, одівши святкові вишиванки і йшли веселитися разом у дружньому гурті.

Там у сільському клубі зібралися мало не всі односельчани. Традиційно розпочали свято з Гімну України. 

З вітальним словом до присітніх звернувся селищний голова Віктор Іщук та нагородив за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування та з нагоди 28-ї річниці Незалежності України почесними грамотами Тетяну Хміль, Ларису Сьомак, Петра Ремесника, Наталію Сидорук, Лідію Бігун.

Жителі села мали змогу переглянути чудовий святковий концерт. Ведучі концерту Настя Ткачук і Яна Пилипів від усього серця вітали теплими словами односельчан та гостей свята, чим дарували позитивні емоції та хороший настрій. Аматори сцени Марія Ткачук, Мар'яна Шаула, Тетяна Чирська, Яна Пилипів, Іра Романюк, Марія Масюк, Віка Пилип'юк тішили і піснями, і віршами, у яких закодовані любов та відданість своїй Батьківщині.

Святкова програма закінчилась частуванням прадавньої козацької страви – кулішем, а також солодощами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису