Фото без опису

Тривають ремонтні роботи у школах Демидівської ОТГ

Заступник селищного голови Сергій Герук відвідав навчальні заклади Демидівської ОТГ, де повним ходом тривають ремонтні роботи. Вже незабаром учні розпочнуть навчання в оновлених школах.

Кошти у сумі 1,85 млн. грн. на проведення робіт із заміни всіх вікон та системи опалення у навчальних закладах на енергоощадні було виділено з державного бюджету за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Так, наразі підходять до завершення роботи з заміни дверей та вікон приміщення Рудківської гімназії.

Фото без опису

На це спрямовано 547,76 тис грн. Перебуваючи в навчальному закладі, заступник селищного голови Сергій Герук перевірив хід виконання робіт підрядником – ПП «Сільбуд». Цей же підрядник завершує роботи по заміні вікон та дверей в Острівській гімназії. Вартість робіт складає 526,5 тис грн.

Фото без опису

У селі Княгинине в ліцеї ТзОВ «БК Добро» здійснює реконструкцію системи опалення, загальна вартість робіт складає 778,945 тис грн.

Фото без описуФото без опису

Дані роботи виконуються у відповідності до Програми соціально-економічного розвитку Демидівської селищної ради на 2019 рік та з метою підвищення енергоефективності будівель соціальної сфери ОТГ.