Фото без опису

 21 серпня в Будинку культури смт Демидівка відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики Демидівської селищної ради VII скликання. Засідання проведено на виконання рішення селищної ради від 14.08.2019 № 1072 і у зв’язку з ситуацією, що склалась із розміщенням Демидівської дитячої школи мистецтв. В роботі комісії взяли участь 5 депутатів, селищний голова Віктор Іщук, директор КЗ «Демидівська ДШМ» Вікторія Дудяк, директор КЗ «Будинок культури» Марія Прус, головний спеціаліст управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Олег Гусаревич.

Віктор Іщук розповів про поточний стан із розміщенням КЗ «Демидівська дитяча школа мистецтв» селищної ради. Проведено обговорення з директором КЗ «Будинок культури» селищної ради, директором КУ «Демидівський інклюзивно-ресурсний центр» селищної ради щодо виділення приміщень для проведення навчальних занять. Доки тривають ремонтні роботи в ІРЦ, є можливість займатись у 2 вільних кабінетах. В БК після перенесення бухгалтерії управління освіти в адмінбудівлю селищної ради, вивільнено 2 кабінети, ще один буде облаштовано із коридору поруч із цими кабінетами. Для занять буде можливість залучати кабінети хореографії і гардеробної біля сцени. На 2 поверсі БК заплановано вивільнити кабінет техпрацівників. Пропонується додатково до 2 кабінетів адміністрації ДШМ в будівлі відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму РДА залучити ще 1 кабінет для організації навчальних занять.

Вікторія Дудяк доповіла про поточний стан справ навчального закладу. Так, на 2019/2020 навчальний рік буде прийнято 160 дітей, з них 25 – з населених пунктів Боремельської ОТГ, 15 – Вовковиївської сільської ради. Порівняно з 2018/2019 навчальним роком, кількість учнів зросла на 30 осіб. Для зручності дітей, заняття з учнями села Вовковиї проводяться в с.Вовковиї. Викладачі ДШМ зацікавлені у якісному навчальному процесі, щоб всі учні отримали високі знання і навички. Для цього треба мати належне забезпечення, в т.ч. і приміщення. Дудяк В.В. підтвердила позицію Іщука В.М. щодо розміщення навчальних кабінетів ДШМ у БК, ІРЦ і адмінбудівлі відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму РДА.

Таким чином, ДШМ матиме в постійному розпорядженні на 2019/2020 навчальний рік 4 кабінети в БК, 2 – в приміщенні ІРЦ, 3 – в адмінприміщенні відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму РДА. 

Фото без описуФото без описуФото без опису