Фото без опису

25 липня в селищному будинку культури для жителів Демидівської об’єднаної територіальної громади відбулась презентація інвестиційного проекту ТзОВ «Укрмілкінвест» та кластеру «Натуральне  молоко» .

Представник компанії "Укрмілкінвест" Наталія Немеришина презентувала основні напрямки проекту, а саме – розвиток мережі реальних 10-12 кооперативів, які будуть обслуговувати сімейні ферми.

– Ми пропонуємо підтримку тим, хто хоче відкрити власну міні-ферму з 10 корів, і тим самим створити сприятливе бізнес-середовище для інших інвесторів, - проінформувала аудиторію Наталія Немеришина. – Спільними зусиллями ми повинні відродити село, залучити молодь до роботи, підвищити добробут селян. "Укрмілкінвест" має можливість надати в оренду приміщення, передати худобу в лізинг на вигідних умовах, продавати корми, здійснювати повний технологічний супровід. А в кінцевому підсумку – досягти того, щоб сімейні ферми виробляли і продавали молоко з обопільною вигодою.

На сьогодні в Рівненській області згідно інвестиційного проекту ТзОВ «Укрмілкінвест» та кластеру «Натуральне молоко» відкрито та успішно функціонують вісім сімейних молочних ферм.