Щороку 18 червня дільничні відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції.

З нагоди професійного свята  привітати дільничних офіцерів прибули Демидівський селищний голова  Віктор Іщук, секретар Боремельської сільської ради Руслана Стасюк.

У своєму привітані, селищний голова подякував правоохоронцям за їх мужню та самовіддану працю, за відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та побажав міцного здоров’я, спокою і достатку, мужності, витримки, високих професійних здобутків у справі забезпечення громадського порядку. Також, грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та з нагоди відзначення 96-ї річниці Дня дільничного офіцера поліції Віктор Іщук нагородив молодшого лейтенанта поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Марію Довгаюк, рядового поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Петра Уяздовського, майора поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Тетяну Диган. Також нагородженим було вручено грошові премії.

Нелегкі робочі будні вимагають від кожного дільничного офіцера високого професіоналізму, фахової повної віддачі сил та постійної готовності до самопожертви заради тих, хто потрапив у біду. Але тільки спільними зусиллями можна досягти високих результатів на благо селища та добробуту його мешканців.