Сьогодні, 13 червня, відбулося пленарне засідання 17 сесії 7 скликання Демидівської селищної ради під головуванням селищного голови Віктора Іщука. В роботі сесії взяли участь 19 депутатів селищної ради, керівники структурних підрозділів, в.о. старост та представники ЗМІ. На розгляд було винесено 40 питань порядку денного.

Перше розглянули питання про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) фермерського господарства Дмитра Пасічника. На сесії детально обговорювали питання про передачу комунального майна з балансу Демидівської селищної ради на баланс комунального підприємства «Демидівське виробниче управління житлово-комунального господарства» у господарське відання.

Депутати проголосували  про зміни до селищного бюджету на 2019 рік, про затвердження договорів оренди комунального майна, укладених селищним головою від імені Демидівської селищної ради, про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, що перебувають у власності територіальної громади Демидівської селищної ради, про затвердження Положення про бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Демидівської селищної ради, про утворення Комісії з питань бюджету участі Демидівської селищної ради. А також затвердили перелік проектів, які реалізуватимуться у 2019 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетамна формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад.

Погодили про організацію заходів з нагоди відзначення 368-ї річниці Берестецької битви 28-30 червня 2019 року, про створення вільного простору.

На пленарному засіданні депутатами обговорено та підтримано внесення змін до структури КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради. Зокрема, в штатний розпис введена 1 ставка посади хореографа.

Позитивним голосуванням погоджено блок земельних питань та матеріальної допомоги.

Фото без описуФото без опису