31 травня пролунав останній дзвінок для учнів опорного закладу Демидівського ліцею Демидівської селищної ради. Розділити радість свята із учнями та педагогами завітали до ліцею селищний голова Віктор Іщук, народний депутат України Олександр Дехтярчук, голова районної ради Сергій Радченко, волонтер Корпусу Миру в Україні Вільям Хіланд.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор ліцею Олександр Вальчун, який відзначив кращих учнів, переможців районних, обласних та всеукраїнських олімпіад, конкурсів, фестивалів. До привітань долучився селищний голова Віктор Іщук, побажавши випускникам, що вирушають у самостійне доросле життя, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій. Після привітального слова селищний голова вручив кращим учням Подяки та грошові винагороди. До слова було запрошено народного депутата Олександра Дехтярчука, голову Демидівської районної ради Сергія Радченка, директора БТШ Людмилу Гусаревич.

Маленькі першокласники розвеселили гостей свята, а випускники продемонстрували свої таланти, затанцювавши сучасний флешмоб.

Бажаємо всім школярам активно відпочити на канікулах та набратися яскравих незабутніх літніх вражень. А цьогорічним випускникам – правильного вибору своєї життєвої стежини. Нехай цей останній дзвоник стане вдалим стартом у самостійне життя для вас, а учителям додасть сил і натхнення на нові звершення на такій нелегкій ниві виховання та навчання молодого покоління!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису