30 травня у Вербенському закладі дошкільної освіти «Сонечко» Демидівської селищної ради відбулося незабутнє свято – випускний бал. Святково прикрашена зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

Колектив садочку, батьки дітей та гості прийшли привітати дошкільнят зі святом та провести їх до школи. Серед запрошених гостей був присутній Демидівський селищний голова Віктор Іщук, який привітав маленьких випускників і вручив їм у подарунок канцелярські набори для майбутніх шкільних уроків. На випускний бал також були запрошені в.о. старости Василь Рачинський та депутат Демидівської селищної ради Олександр Пилипюк, привітавши випускників подарували солодощі і подарунки. А маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні віршів, пісень і танців.

Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, дітки, а батькам ми бажаємо терпіння і мудрості!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису