Фото без опису

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято – День матері. Це мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

З цієї нагоди 11 травня в Демидівському КЗ «Будинок культури» відбулося святкування Дня Матері “За все, що маю, МАМО, дякую тобі”. Привітати дорогих жінок-матерів зі святом завітав селищний голова Віктор Іщук. Вручили подарунками матерям, які отримали почесне звання мати-героїня. Мати – невичерпне джерело жертовної любові та дивовижної мудрості. Міцно тримаючи за руку, вона проводить нас крізь усі негаразди, вчить любити цей світ та творити добро. Материнські уроки назавжди залишаються головними дороговказами на нашому життєвому шляху. Сьогодні, всі присутні мали змогу отримати задоволення від чудової концертної програми.

День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили та подарувати їм щастя!

Отож, дорогі і рідні матері, низько вклоняємось вам, за ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося, ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає. Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Хай кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису