Фото без опису

8 травня в Рудківському ліцеї провели урочисту лінійку Дня па’яті та примирення. З метою ушанування пам’ять загиблих воїнів  Другої світової війни й учасників АТО.

На лінійці були присутні Демидівський селищний голова Іщук В.М., в.о. старости с.Рудка Погорілий В.А., голова спілки ветеранів села Рудка Марценюк О.П.

Гімном України та словами вдячності дорогим ветеранам розпочалася лінійка пам’яті. Ведучі Фаєвська Я., та Ткачук Б., учениці 7 класу проникливими, хвилюючими словами доносили до присутніх священі слова пам’яті про героїв, що полягли на фронтах світової війни та поваги і пошани до ветеранів Великої війни та учасників АТО.

Не менш проникливими і хвилюючим була розповідь про страшні роки  Марценюк О.П., яка на період війни була ще дитиною, пригадала деякі спогади і поділилася з присутніми. Попросила помолитися по загиблих воїнам .

Звучала пісня про «Роки війни» у виконанні учениці 11 класу Гончарук М. Декламувалися вірші учнями 5-7 класів. За традицією до підніжжя пам’ятника загиблим було покладено вінок та квіти учнями ліцею.

Напередодні, 6-7 травня класними керівниками ліцею було проведено в усіх класах виховні години, переглянуто презентації та відео до Дня перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису