Фото без опису

З метою популяризації та пропаганди здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, 3 травня в актовому залі Демидівського ліцею відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». У фестивалі-конкурсі взяла участь і команда Вербенського ліцею «Позитив».

Ціль виступу нашої команди прилучити школярів до здорового способу життя, викликати у них  негативне відношення до шкідливих звичок: алкоголізму, тютюнопалінню, наркоманії, придбання та освоєння дітьми і молоддю нових знань про здоровий спосіб життя. Головним девізом команди стали слова: «Ми за ритмічний спосіб життя. Всі ми ідемо у майбуття»

На сцені учасники жваво, яскраво та із застосуванням різноманітних танцювальних рухів виконували фізичні вправи та агітували присутніх за здоровий спосіб життя, яких  активно підтримували глядачі.Команда «Позитив» вміло і влучно донесли до присутніх важливість здорового способу життя. Кольоровою гармонією не тільки одягу, а й настрою, співу, танців, заворожили всіх присутніх. Головне, що всі учасники пропагують  здоровий спосіб життя не лише на сцені, а й у житті. Захід пройшов в атмосфері справжнього свята молодості та здоров’я.

Виступ кожної команди продовжувався не більше 10 хвилин, враховувалось розкриття теми, оформлення та оригінальність виступу, рівень виконавчої майстерності, почуття гумору, вокальні та хореографічні здібності. За підсумками конкурсу команда Вербенського ліцею «Позитив» зайняла почесне ІІ місце.

Безперечно, що подібні заходи в невимушеній формі формують модель молодої людини, здатної розумно і систематично дбати про здоров’я, пропагувати здоровий спосіб життя, успішно будувати омріяне майбутнє.

І як здорово, що серед нас є люди , які піклуються не тільки про своє здоров’я, але й більш того – пропагують   здоровий спосіб життя, намагаються донести свої знання та переконання до інших.

Фото без описуФото без опису