Фото без опису

V Міжнародна спеціалізована виставка

«Сучасність. Енергозбереження. Технології. (СЕТ – 2019)»

13-14 червня 2019 року буде працювати V Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології. (СЕТ – 2019)» (урочисте відкриття виставки відбудеться 13.06.2019 о 9:30 год. за центральним входом до виставкової площі ТОВ «Рівнетеплоенерго», м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27).

Основна мета заходу, який проводиться за підтримки Інституту технічної тепло-фізики НАНУ, Національного технічного університету України «КПІ» ім. І. Сікорського (Інститут енергозбереження і енергоменеджменту), Держенергоефективності та Мінрегіону є: об’єднання зусиль представників влади, бізнесу, громади, науки й виробництва для впровадження енергоефективних техгнологій у Рівненській області. Також це можливість зустрічі потенційних бізнес-партнерів, розширення ділових відносин, обмін досвідом, наукових дискусій та обговорень, тематичних презентацій (тощо) у сфері енергозбереження.

Ділова програма заходу складатиметься із двох частин:

  • Власне виставка, що передбачає презентації кращого досвіду закордонних, українських та місцевих виробників енергоефективного обладнання, найсучасніших енерго-, ресурсоощадних технологій і матеріалів, експлуатаційних систем опалення;
  • Інформаційна частина, упродовж якої проходитиме міжрегіональний інвестиційний форум з питань енергоефективності та енергозбереження, а також – спеціалізовані презентації, майстер-класи.