Фото без опису

У Демидівському ЗДО (ясла – садку)  «Сонечко» з  22.04 по 26.04 пройшов тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Мета проведення тижня з охорони праці та безпеки життєдіяльності - комплексне розв’язання питань забезпечення безпечних умов навчання, виховання і праці учасників освітнього процесу та активізації діяльності закладу дошкільної освіти з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

У ході тижня БЖД на кожній віковій групі були проведені заняття відповідно до дня тижня:

  • Понеділок : «Дитина і природа» («Природні та стихійні лиха»)
  • Вівторок: «Дитина і вулиця» («Врятуй себе сам»)
  • Середа: «Дитина і гра»  («Якщо друзі разом – веселіш пригода»)
  • Четвер: «Дитина і побут» («Щоб вогонь не завдав біди, будь обережним з ним завжди!»)
  • П’ятниця: «Здоров’я дитини» («Азбука безпеки спілкування з тваринами у зоопарку»)

Також були проведені цільові прогулянки до парку, до зупинки пасажирського транспорту із усіма групами.

У вівторок діти старших груп ходили на екскурсію до пожежної частини, а середня та молодша групи у четвер відвідали  відділок поліції, де вихованці закладу змогли більш детально ознайомитися з особливостями організації роботи даних служб, зрозуміти важливість та необхідність професій пожежника та поліцейського, особисто поспілкуватися з працівниками даних професій, отримати відповіді на запитання які давно не давали спокою цим дитячим маленьким голівкам.

Досить цікавим для дітей було проведення конкурсу «Охорона праці очима дітей» за участю Рослюка В.В. (страхового експерта з охорони праці Млинівського ВВД Фонду ЄС України), за оповіданням «Загорівся кицьки дім». Своє бачення твору,  враження від прослуханого діти перенесли на аркуш паперу. За активну участь у конкурсі, проявлену творчість і старання діти отримали пам’ятні медальки, солодкі подарунки, фломастери та іграшкову пожежну машину.

 

Згідно  плану проведено лекцію для працівників навчального закладу на тему «Перша до медична допомога» за участю лікаря швидкої допомоги Тенюх Г.І. 24 квітня проведено практичний тренінг з евакуації дітей і працівників навчального закладу на випадок надзвичайної ситуації.

 

Для закріплення знань, отриманих дітьми в ході проведення тижня  з охорони праці та БЖД організовано:

- виставку дитячих малюнків з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності;

- перегляд дітьми усіх садових груп мультфільмів на темуТиждень безпеки”.

- Перегляд лялькової вистави «Зайчикова хатка»

- Колективний перегляд фільму «Небезпечні знахідки».

26 квітня проведено підбиття підсумків тижня знань та безпеки життєдіяльності та видано наказ (Про підсумки тижня з охорони праці та безпеки життєдіяльності».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису