Фото без опису

Фото без описуЗа сприяння народного депутата України Вадима Сидорчука та відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України щодо надходжень та використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у період з січня 2018 року по березень 2019 року, Демидівська селищна рада отримала близько 3,5 млн.грн. на розвиток об’єктів комунальної власності.

Зокрема, у 2018 році було проведено реконструкцію вуличного освітлення у селах Пляшева та Глибока Долина. У 2019 році виділено у повному обсязі кошти на проведення капітального ремонту системи опалення та зовнішньої каналізації Рогізненської філії І ступеня опорного закладу Демидівського ліцею, капітального ремонту будівлі Острівської гімназії (заміна вікон) та ремонту даху будівлі Пляшевського ліцею, який до слова, не ремонтувався від початку відкриття самої школи, у далекому 1968 році.

Крім того, найближчим часом, за підтримки Вадима Сидорчука, додатково планується профінансувати ремонт внутрішньої системи опалення у Княгининському ліцеї на суму близько 900 тис.грн..

Фото без описуЗа аналогічний період часу, народний депутат України Олександр Дехтярчук посприяв Демидівській селищній раді в отриманні близько 2 млн.грн. державної субвенції.

За його участі було частково профінансовано заміну вікон у Пляшевському та Рудківському ліцеях, в останньому, до речі, заміну вікон досі ще не проведено через нестачу всієї суми коштів, частково проведено реконструкцію вуличного освітлення у селі Вербень, виділено кошти на придбання обладнання для Демидівського ліцею, ЦПМСД, музичних інструментів та акустичної техніки для Демидівської музичної школи та БТШ, а також на придбання дитячих ігрових майданчиків в Дублянах, Лисині, Вичавках, Рогізному, Пляшевій та Княгининому.

Фото без описуРазом з тим, протягом 2018 року та першого кварталу 2019 року, завдяки депутату Рівненської обласної ради Михайлу Кириллову, на потреби Демидівської селищної ради було спрямовано майже 1 млн.грн. з яких в повному обсязі профінансовано заміну вікон та зовнішніх дверей у Хрінницькому ліцеї, дофінансовано заміну вікон та дверей у Вербенському та Пляшевському ліцеях.

Також, ймовірно, таким самим чином через обласну раду буде дофінансовано заміну вікон у ліцеї села Рудка.

 

 

Таким чином, Демидівська селищна рада докладає максимум зусиль для пошуку альтернативних джерел фінансування, не обмежуючись лише коштами місцевого бюджету.