Фото без опису

У Хрінницькій публічно-шкільній бібліотеці-філії пройшов тиждень дитячого читання. Упродовж цих днів у бібліотеці  проходили  різноманітні пізнавально-розважальні заходи. І все це – з однією метою – популяризація книги.

В програму тижня увійшли:  бібліо-фреш «Книжкові новини — для кожної дитини » — це знайомство юних читачів з дивовижним розмаїттям сучасного книжкового світу.  Для дітей молодшого  віку була організована гра-подорож «Зустрічі на перехресті казок», мета якої познайомити дітлахів з письменниками-казкарями. Діти поринули в загадковий світ казки, і ще раз зустрілися з улюбленими героями та познайомилися з новими не менш цікавими.  Надзвичайно емоційно пройшла літературна вікторина «Чи знаєте ви казки та їх героїв?». А також дізналися про те, що можна прочитати про рідний край, про найдивовижніші у світі машини, про загадковий світ живої природи.

Тиждень дитячого читання закінчився, але читання продовжується, і свято читання завжди разом із вами, зовсім близько – ось тут, у нашій бібліотеці! Ми завжди раді бачити вас, шановні читачі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису