Дорогі захисники ! 

Сьогодні, 14 березня  Україна відзначає День українського добровольця!

Цей день встановлено Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Це свято героїв, котрі в скрутний для держави час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України. З самого початку збройного конфлікту, разом зі збройними силами стояли добровольчі батальйони, які зуміли зупинити ворога. Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину вже у лавах української армії. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Ми - Українці, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє. Ми віримо в мирне майбутнє України!

Бажаю Вам усім добровольцям сил і здoрoв’я, дoбра у рoдинах. Бажаю всім нам миру і спoкoю на всій українській землі.

Слава Вам і слава Україні!

 

 

З повагою селищний голова В.Іщук