Фото без опису

Коли настає весна, вона наповнює світ ніжністю, відчуттям оновлення та свіжості. І свята, які приходять разом із нею, такі ж радісні, лагідні і привітні, сповнені надій на краще. Саме таким було  свято «Акварелі весни» у Пляшевському ліцеї.  Школярі до нього готувалися  заздалегідь: кожен клас від п’ятого  по одинадцятий виготовили тематичні декорації у формі сердечок, мерехтливих метеликів, квітів, якими  прикрасили стіни спортивної зали; накрили гостинно солодкі столи, що теж були стилістично задекоровані. Адже саме на це весняне свято до Пляшевського ліцею на вечір-зустріч завітали учні Острівської гімназії разом із директором Ольгою Михайлівною Коноплюк та вчителями, а також Олена Григорівна Грицюта, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради.

         Щиро, із хлібом на вишиваному рушнику зустрічали гостей Ілля Ремесник, учень 6 класу, та Богдана Причепа, учениця 5 класу. Ольга Михайлівна від свого колективу із шаною вручила коровай. А на спомин того, що свято проходить у Шевченківські дні, – подарувала «Кобзар» Т.Г.Шевченка.

Концертно-розважальну програму вели учні 9 класу Андріана Юхимчук та Дмитро Грицаюк. А розпочав свято дзвінкоголосою піснею Михайлик Скруха, учень  4 класу, яку присвятив усім дівчаткам, мамам, бабусям, вчителькам. Серця сповнювались ніжністю, коли закружляли у вальсі хлопчики та дівчатка 5 та 6 класів. А потім команди кожного класу змагались у різноманітних конкурсах: демонстрували театральні, артистичні, співочі, танцювальні таланти. Особливо сподобалось глядачам дефіле суконь із підручних матеріалів, у якому взяли участь п’ятикласниці Богдана Причепа та Ірина Романюк, семикласниця Катерина Троян,  дев’ятикласниця Софія Ткачук  та учениця 11 класу Настя Романюк. Не обійшлося без головного атрибуту свята – подарунків: учні ліцею дарували символічні подарунки, виготовлені власними руками. А ще кожен учасник дійства дарував усім присутнім частинку свого серця, наповнював залу теплом, а глядачі відповідали усмішками, бурхливими оплесками. Зі сцени лунали щирі слова подяки, а також найкращі побажання не лише для жінок-вчителів, але й для мам, бабусь, сестер. Від адміністрації ліцею особливо хочеться подякувати Надії Степанівні Чубай, вчительці англійської мови, за відмінну організацію та постановку свята, усім вчителям та учням Пляшевського ліцею, батькам, гостям.   

Світлі легкі «Акварелі весни» створили неповторну весняну атмосферу у залі ліцею. Весна розцвіла незалежно від погоди за вікном, бо у не зовсім ясне небо злетіли символічні ліхтарики любові, що їх запустили на шкільному дворику на знак дружби, поваги учні Пляшевського ліцею та Острівської гімназії.

Напередодні найніжнішого, світлого і прекрасного дня — 8 березня, що символізує початок весни, початок життя у природі, перше тепло, хочеться побажати усім жінкам, щоб це тепло оселилося у ваших будинках і душах. Нехай краса природи надихає. А початок весни символізує початок чогось дуже бажаного і прекрасного у вашому житті! Зі святом!

Лариса Сьомак, заступник директора з навчальної роботи Пляшевського ліцею

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису