Цього лютневого дня Україна заслужено вшановує своїх співвітчизників — учасників бойових дій на території інших держав – воїнів-інтернаціоналістів.

Куди б не закидала Вас доля, Ви, як завжди, чесно й сумлінно виконували свій громадянський обов’язок та вірно дотримувались військової присяги.

Зі всіх сучасних збройних конфліктів афганська війна була найкривавішою, її тінь торкнулась майже кожної української родини.

Вона стала важким випробуванням для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів. Вона стала трагедією та залишила невиліковну рану у серцях тих, хто втратив близьку людину.

Шановні учасники бойових дій! Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем. Для Вас не пустий звук слова про бойове братерство, вірність військовому обов’язку, самопожертва та патріотизм. Ми засвідчуємо Вам свою глибоку шану й повагу.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх, хто загинув.

Ми вклоняємося подвигу тих, хто вижив, вистояв наперекір усім смертям.

Ми пишаємося Вами — справжніми чоловіками, бойовими солдатами і офіцерами, які і зараз, в цей складний для країни час, свідомо, за покликом серця, допомагають країні вистояти та стоять на її захисті.

Тож бажаю Вам, шановні учасники бойових дій на території інших держав, члени сімей воїнів-афганців, міцного здоров’я, натхнення, здійснення всіх Ваших планів і задумів. Хай завжди буде мирним небо, нехай не залишає Вас надія на перемогу, хай непохитною буде віра в добро та справедливість!

З повагою, селищний голова Віктор Іщук