Фото без опису

14 лютого в селищі Демидівка проведено заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Участь у яких взяли Демидівський селищний голова Віктор Іщук, голова райдержадміністрації Богдан Левшенюк, голова районної ради Сергій Радченко, Боремельський сільський голова, голова Демидівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Віктор Корінь, члени Спілки ветеранів Афганістану, рідні та близькі загиблих воїнів-афганців, члени громадських організацій, громада селища, ЗМІ.

Фото без опису

Поминальну панахиду відслужили священики Демидівського благочиння ПЦУ.

Після панахиди покладено квіти до пам’ятника воїнам загиблим в Афганістані, що у сквері селища Демидівка, до могил загиблих та померлих воїнів-інтернаціоналістів.

Фото без опису

Фото без опису

Воїнам Афганістану вручили пам’ятні медалі «30 років виведення військ з Афганістану» та почесні грамоти. Подяки вручено матерям та жінкам загиблих та померлих воїнів-афганців

Фото без опису

Фото без опису

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять своїх побратимів, було поіменно названо всіх уродженців Демидівщини, які загинули в Афганістані.