Фото без опису

 

Демидівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу культури, туризму, молоді та спорту управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради.

Вимоги до кандидатів: громадянство України,  вільне володіння державною мовою,  повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua та роздруковану з офіційного веб-сайту, через особистий кабінет, у паперовому вигляді. 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

Заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із установленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та  проходження даної служби;

заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

дві фотокартки розміром 4 х 6 см.;

копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

копію документа, який посвідчує особу;

копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: 35200, вул. Миру, 21, смт. Демидівка Демидівського району Рівненської області (відділ організаційно-кадрової роботи).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається головою конкурсної комісії за вищевказаною адресою.