26 січня 2019 року Демидівський селищний голова Віктор Іщук та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту управління освіти Демидівської селищної ради Наталія Іщук відвідали Фестиваль волонтерів Global Youth Fest’19 під гаслом "Ми відкриваємо світ, або відкрити Україну світові", що відбувся у місті Рівному.

Цей захід об’єднав українських студентів, які завдяки різним волонтерським програмам рік свого життя провели у країнах Африки, Південної та Північної Америки, Європи та Азії та в багатьох інших країнах різних континентів . Вони зустрічалися з президентами та міністрами країн, організовували концерти класичної музики на головних площах столиць, проводили лідерські табори для молоді, соціальну роботу в місцях та повсюди розповідали про Україну. А тепер повернулися та спрямовують свої зусилля й отриманий досвід на розбудови України.

Відбулася прес-конференція на тему «Питання еміграції української молоді» та виставка культур народів світу. На самому фестивалі небайдужим громадянам показали національні танці різних країн світу, мюзикл, гості фестивалю почули історії волонтерів і послухали музичні виступи гурту “Stars”.
Культури різних країн світу злилися воєдино для того, щоб подарувати всім учасникам незабутні враження, надію і силу змінити Україну.
Щирі посмішки освітлили весь зал і залишили глибокий слід в серцях усіх присутніх.