24 січня відбулося засідання ради старшокласників «Лідер» Демидівської селищної ради. Під час засідання лідери ознайомилися з планом діяльності обласної ради старшокласників Рівненщини на 2019 рік та з планом діяльності Національної дитячої ради в Рівненській області при Уповноваженому Президента України з прав дитини на 2018-2019 н.р.

Голова ради «Лідер» та член Національної дитячої ради Рівненської області Ірина Рачинська ознайомила з проектом «Інклюзивна освіта» та розробила анкети: «Інклюзивне навчання» та «Протидія булінгу».

В ході засідання було проведено тренінгове заняття на тему «Лідер та його команда». Мета заняття: визначити особливості формування та функціонування команди, розвивати в учасників навички роботи у команді, сприяти усвідомленню ефективності використання стратегії співробітництва на шляху до спільного досягнення мети. У межах цього заняття лідери обговорили як формується та функціонує команда, які є ролі лідера у команді.

Під час заняття лідери взяли участь в інтерактивній грі «Конструкція» та виконали ряд вправ: вправа на знайомство «Історія», вправа-колаж «Дерево ідей», вправа «Надбання», малюнок «Мій колектив».


 

Керівник гуртка «Лідер»

Демидівського БТШ 

І.Ковальчук

Фото без опису