Перспективний план розвитку Демидівської селищної ради на 2019-2021 роки

 

Демидівська селищна рада виносить на обговорення перспективний план розвитку нашої громади на 2019-2021 роки.

У ході обговорення приймаються пропозиції мешканців громади для розробки та затвердження спільного перспективного плану розвитку громади на 3 найближчі роки.

Пропозиції щодо розгляду першочерговості того чи іншого проекту або ваших ідей та планів приймаються з 17 по 28 січня 2019 р. на електронну адресу demydivkainvest@gmail.com та у письмовому вигляді в приміщенні Демидівської селищної ради (відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності).

Співпраця органів місцевого самоврядування, окремих жителів, представників бізнес-структур та підприємців, інститутів громадянського суспільства в питаннях регіонального розвитку є дуже важливою і потрібною. Бажаємо всім наполегливості в зміцненні громади і наснаги в її соціально-економічному розвитку.

Тому просимо взяти активну участь в обговоренні з підготовки та розробки перспективного плану нашої громади на 2019-2021 рр.

Запропонований проект перспективного плану розвитку Демидівської ОТГ на 2019-2021 рр. доступний за посиланням. Проект Рішення Про Перспективний план розвитку Демидівської селищної ради на 2019-2021 роки